Toekomst Dorpsbelangen Nieuw-Roden in gevaar

NIEUW-RODEN - De vereniging Dorpsbelangen Nieuw-Roden is dringend op zoek naar bestuursleden. Als zich geen nieuwe bestuursleden aandienen, bestaat het bestuur straks uit drie leden.

‘Dat is te weinig om onze taak goed te kunnen uitvoeren’, meent het bestuur. Dorpsbelangen Nieuw-Roden is de spreekbuis voor inwoners van Nieuw-Roden. „Wij overleggen met de gemeente en andere belanghebbenden over zaken die voor ons dorp belangrijk zijn. Enkele voorbeelden: Dorpsbelangen Nieuw-Roden heeft er mede voor gezorgd dat de bushalte aan de Kastelenlaan behouden is gebleven, we onderhouden nauw contact met de kopers van het appartementencomplex in de oude Meester de Vriesschool en over de centrumlocatie, aanpassingen aan de Esweg en er is een pomp gekomen op de Brink.”

„Allemaal belangrijke zaken om de stem van de bewoners te laten horen. Maar zonder bestuurders van de vereniging wordt het erg lastig. Daarom bij deze een dringende oproep aan Nei-Roners om het bestuur te komen versterken. Het kost niet veel tijd, we vergaderen een keer per twee maanden en overleggen daarnaast per mail. ” Meer informatie: dorpsbelangen- nieuwroden.nl. Of bel met Piet Luursema: 050 7853023. Mailen kan ook: info@dorpsbelangen-nieuwroden.nl