Mini Missen op weg naar catwalk

RODEN - De missverkiezing Mini Miss Noord 2018 tijdens de Rodermarkt kent vrijdag 21 september twee kandidaten meer dan vorig jaar.

Het evenement is in de Dansfabriek op het Jaarbeursterrein aan de Norgerweg te Roden. Mede-organisator Kristel Schoonbeek is enthousiast. "We hebben dit jaar zoveel aanmeldingen gehad, dat we geen tien maar twaalf kandidaten hebben. Dat kon er nog wel bij", glundert ze.

Er worden meerdere rondes gelopen. Eén ronde hiervan is in sponsorkleding, tijdens de andere ronde mogen de meiden in hun allermooiste jurk/kleding over de catwalk lopen. Tijdens de pauze is er een DJ. De jury bepaalt uiteindelijk wie Mini Miss Noord 2018 wordt. Na de uitslag mogen alle meiden een ererondje lopen op de catwalk van de Miss Noord verkiezing.

De verkiezing begint om 18:00 uur en zal ongeveer om 20:00 uur afgelopen zijn. Het winnende meisje mag met haar hofdames (nummer 2 en 3) zaterdagmiddag 22 september mee in de optocht in de oldtimer en is een jaar lang Mini Miss Noord 2018. Sven van der Kooi is presentator van de show. (Foto's kandidaten: Roelof Lutgers StudioRL.nl.)