Health Hub Roden betrekt nieuw pand

RODEN - Health Hub Roden rolt maandag 24 september de rode loper uit voor ondernemers in de medische technologie.

Gedeputeerde Henk Brink en wethouder Henk Kosters reiken een bloemetje uit aan de nieuwe ondernemers die zich gaan vestigen in het nieuwe pand van Health Hub Roden. Daarnaast is er voor geïnteresseerde ondernemers de mogelijkheid om tekeningen en plannen voor de verbouwing in te zien.

In maart 2018 namen de Provinciale Staten van Drenthe en de gemeenteraad van Noordenveld het besluit een groter pand voor Health Hub Roden aan te schaffen. Met deze aankoop faciliteren deze partijen de ontwikkelingen op het gebied van innovatie en werkgelegenheid in de medisch-technologische sector. Nu vestigen de eerste zeven ondernemers zich in het nieuwe pand dat binnenkort verbouwd wordt.

Eigenzinnig

Health Hub Roden is de afgelopen jaren flink gegroeid. In het nieuwe pand wordt een eigenzinnig en inspirerend ecosysteem ontwikkeld waar bedrijven, kennisinstellingen en overheid samenwerken. De faciliteiten die Health Hub Roden biedt kunnen ondernemers helpen bij hun groei.

In het nieuwe pand zullen diverse bedrijven met een medisch technologische focus plaatsnemen. Samen met studenten van o.a. Hanzehogeschool Groningen en Noorderpoort worden diverse projecten opgestart op het gebied van zorg en technologie.