Flying Red start seizoen met winst

RODEN/LEEK - Flying Red U14 heeft afgelopen weekend Celeritas Donar U14 overtuigend verslagen tijdens de eerste wedstrijd van het seizoen en wel met 42-28.

Met een enigszins gewijzigde teamsamenstelling, nieuwe trainers en een nieuwe coach stonden de basketballers van Flying Red zaterdag te trappelen om hun eerste wedstrijd te spelen. Ze werden hierbij enthousiast gesteund door het publiek. Tegen het sterkte U14 van Celeritas Donar uit Groningen gingen eerste twee kwarten gelijk op en bij rust was de stand 16-16.

Tijdens het derde kwart wist Flying Red uit te lopen door flink te scoren en tevens sterk te verdedigen. Het vierde kwart wisten ze de voorsprong verder te vergroten wat resulteerde in een eindstand van 42-28 in het voordeel van de thuisploeg.

Ook de heren van Flying Red waren succesvol. Het eerste team won met 89-55 van Twente Buzzards uit Hengelo en staat na één speelronde op doelsaldo boven aan in de landelijke 2de klasse. Een prachtige start om het seizoen mee te beginnen. Wie interesse heeft om ook te gaan basketballen, kan drie keer vrijblijvend meetrainen. Meer info: info@flyingred.nl