Kringloop Factory van Leek naar Roden

Roden - De Kringloop Factory verhuist van De Dam in Leek naar een groter pand in Roden. 

De Kringloop Factory verhuist van De Dam in Leek naar een groter pand in Roden. 

Het nieuwe concept van De Kringloop Factory slaat aan. Door de snelle groei van de kringloopwinkel en de diensten van De Kringloop Factory in Leek, verhuist De Kringloop Factory op 29 september  naar een groter pand aan de Ceintuurbaan 112-2 in Roden.

De combinatie van de kringloopwinkel en de diensten is een doorslaand succes, aldus eigenaar Edwin Koop. "Er is duidelijk behoefte aan een kringloopwinkel in combinatie met onze diensten zoals een voordelige klusservice voor de wat simpelere klussen in en om het huis. Ook van onze computerservice wordt goed gebruik gemaakt. De verhuizing naar een groter pand met voldoende ruimte en parkeergelegenheid, was dan ook een logische stap."

"Om onze klanten nog beter te kunnen faciliteren zal het aanbod flink worden uitgebreid en overzichtelijk en netjes worden gepresenteerd. Ons aanbod zal op de nieuwe locatie zeer gevarieerd zijn, van servies, speelgoed en (kinder) kleding tot aan banken, kasten en vintage meubelen."

Aanhanger

"In ons nieuwe pand wordt er meteen een extra dienst aan toegevoegd. Men kan bij De Kringloop Factory tegen een zeer voordelig tarief een aanhanger huren. Voor deze dienst wordt een minimum tarief gehanteerd en na 2 uur betaalt de klant per minuut. Deze dienst is ook heel handig voor klanten die grotere goederen aanschaffen. Door een aanhanger te huren, kunnen de aangeschafte goederen heel voordelig worden vervoerd."

De Kringloop Factory faciliteert het verkopen van goederen die een tweede leven kunnen krijgen en levert een achttal diensten. Zo is er de ophaalservice, bezorgservice of onze woning- of bedrijfsontruiming dienst. Ook kan de klant gebruik maken van onze makkelijke klusservice, computerservice,  fietsservice en aanhangerverhuur