Lisa Lystam Family Band naar Peizer Matinee

PEIZE - De Lisa Lystam Family Band uit Zweden komt zondag 7 oktober om16.00 uur naar Café Ensing in Peize (entree 15 euro).

Tijdens hun tournee van bijna twee weken door Duitsland, doet de Lisa Lystam Family Band een uitstapje naar Peize. Het is de eerste keer dat deze Zweedse bluesband naar Nederland komt. Lisa Lystam (zang/mondharmonica) heeft al naam gemaakt in de Zweedse blues- en

rootscene. Ze heeft verschillende muziekprijzen gekregen en er ligt een stapel goede recensies die ze mocht ontvangen van de Zweedse media.

Naast Lisa zang en mondharmonica bestaat de band uit: Fredrik Karlsson – gitaar, Matte Gustafsson – gitaar, Patrik Thelin – drums, en Johan Sund – basgitaar. In de zomer van 2013 bracht Lisa Lystam-trio hun eerste EP uit.

Om vervolgens in 2014 als Lisa Lystam Family Band hun debuutalbum uit te brengen: "When Money's Runnin;Out" uit. De band toert nu door Scandinavië en Duitsland om hun tweede album "Give you everything" te promoten.

Sinds de oprichting van de Lisa Lystam Family Band vijf jaar geleden is er een hechte band ontstaan. Ze hebben al veel beroemde Europese blues evenementen gespeeld. En in 2015 vertegenwoordigde de band Zweden in Brussel tijdens de European Blues Challenge. Leuke bijkomstigheid: in november 2016 was de band op de Nederlandse TV te zien, in het programma The Dream, het programma van Nick en Simon. Nick en Lisa zongen toen het nummer Lasse liten/Jantjes blues van Cornelis Vreeswijk.

Meer info: www.matineeintcafe.nl of http://www.lisalystam.se . Het volgende Matinee in’t café is op zondag 11 november met The Mississippi Kings.