GSV Statera officieel van start met gymfestijn

Roden - GSV Statera is in augustus gestart als nieuwe gymnastiek en sport vereniging ontstaan uit de fusie van Vlug en Lening en VOG. De lessen zijn alweer begonnen. De club is gestart met ruim 270 leden, verdeeld over turnen, kleutergymnastiek, street dance, springen, free-running en volleybal. Voor de

GSV Statera is in augustus gestart als nieuwe gymnastiek en sport vereniging ontstaan uit de fusie van Vlug en Lening en VOG. De lessen zijn alweer begonnen. De club is gestart met ruim 270 leden, verdeeld over turnen, kleutergymnastiek, street dance, springen, free-running en volleybal. Voor de
kleinsten is er een ouder- en kindgroep en ouderen kunnen terecht bij de keep-fit of de blijf-fit groepen. Vrijdagmiddag 12 oktober om 16:30 uur is de feestelijke officiële start van GSV Statera in sportcentrum De Hullen in Roden.

Wethouder sport van Noordenveld Jeroen Westendorp zal met een ludieke actie officieel de start vorm geven. Daarna zijn er uitvoeringen van diverse groepen zoals de turn-selectie, de spring-groep en free-running. In het kader van Rabo Versterkt zal de Rabobank steun aan de nieuwe vereniging geven. Ook zal het nieuwe turnpakje gepresenteerd worden.

Na de uitvoeringen gaat het beweegplein open en is er ruimte voor alle leden om vrij te sporten. Het openingsfeest eindigt rond 18:00 uur. Leden, hun ouders, grootouders en betrokkenen bij de gymnastieksport in Roden en Nieuw-Roden zijn welkom. Voor meer informatie: voorzitter Petra Verhoef (voorzitter@statera.nl).