Ronostrand in teken van cross

EEN - Afgelopen weekend vond de cross op het Ronostrand plaats. Met bijna 300 ruiters en paarden die aan de start verschenen was het een geslaagde wedstrijd.

Iedereen reed eerst een springparcours, wanneer deze met een voldoende resultaat werd afgesloten mocht men de cross rijden. Het spektakelstuk waar bouwers al weken van te voren mee bezig zijn geweest. De route ging door het bos over natuurlijke hindernissen, zoals bomen en andere vaste obstakels en uiteraard door het water, wat een prachtig gezicht is.

Vele vrijwilligers hebben ons geholpen om dit weekend tot een geweldig succes te maken. Het was prachtig weer om optimaal van de paardensport te kunnen genieten. Ook de reacties van zowel deelnemer als toeschouwer waren erg positief. De meeste deelnemers kwamen met een grote glimlach over de finish. Dus dit evenement is zeker voor herhaling vatbaar.

De klasse B-pony’s werd gewonnen door Danique de Boer, in de klasse L-pony’s was Evelyn ter Reegen de winnaar en in de klasse B-paarden stond Anne van den Eerenbeemt op het hoogste podium.