De Brinkzangers houden sing-in

NORG - Woensdag 17 oktober kun iedereen uit volle borst meezingen met GZN De Brinkzangers uit Norg. Vanaf 19.30 start een gevarieerd programma van eigen repertoire en meezingers.

Het begint een mooie traditie te worden, de Sing In van gemengde zangvereniging De Brinkzangers. Het is een beproefde formule waarbij je kunt horen wat we zoal te bieden hebben en anderzijds meezingt met een keur aan bekende liedjes. De avond begint met een concert van het koor. Onder leiding van dirigent Corien Kronemeijer en begeleid door pianiste Aleg Tryfanenkau wordt een groot aantal liedjes uit het repertoire gezongen.

Daarna kan gezellig worden meegezongen met de liedjes die het ‘kleine koortje’ ten gehore brengt bij de informele concerten in verzorgingshuizen. Daarbij worden ze begeleid door onze accordeonisten Rika de Groot en Diny Emmens. Dit herhaalt zich na de pauze.

De Sing In wordt gehouden in De Brinkhof in Norg op woensdagavond 17 oktober en is van 19.30 tot 21.30 uur. Tussendoor is er een korte koffie- en theepauze. Toegang is gratis, inclusief tekstboekje.