Harm en Roelof naar Peize

Peize - Harm en Roelof in Peize treden vrijdag 9 november om 20.00 uur op in café Ensing.

Harm en Roelof in Peize treden vrijdag 9 november om 20.00 uur op in café Ensing.

Al roem dattig jaor staon Harm en Roelof saomen op de planken as Drèents-taolig cabaretduo. Beide geboren in 1961 (Harm in Nörg, Roelof in Sleen), altied bij mekaor in de klas gezeten, en laoter saomen bij de zang in Sleen, saomen op vakaansie, saomen achter de wichter an, saomen op jacht, körtom, altied leef en leed deeld. En..... altied heul veul plezeer had om van alles en nog wat. Dat heur ie weer in heur leidties.

In oktober 2016 kwam heur 7de album oet: “Daor stiet je fiets”, een dubbel-cd met daorop warken die nog niet eerder op cd oetkommen waren.

Vrijerspad

In de veurstelling “Kun maorzo ies wezen” springen Harm en Roelof van de hak op de tak: zo nemen ze ons met op ‘t vrijerspad, dan weer wordt er een actueel onderwaarp behandeld, soms heul geveulig, soms met geweldig veul humor, mor altied muzikaol en zo integer as een Drent mar wezen kan.

Een aovond Harm en Roelof is altied weer een bijzundere belevenis. Zeker as die plaotsvindt in een mooie dörpskroeg, een stee waor dizze mannen eigenlijk het beste oet de varf kommen...

Kaarten zijn voor 7,50 verkrijgbaar bij café Ensing, Hoofdstraat 5, Peize, telefoon 050-5032420.