Voorverkoop gestart voor de Misa Criolla

NORG - Zondag 9 december om 15:00 uur wordt onder de titel “Música Celestial” in de Margarethakerk te Norg een programma uitgevoerd waarin de wereldberoemde Misa Criolla van Ariel Ramirez centraal staat.

Een mis vol Zuid-Amerikaans temperament en warmbloedigheid waarin klassieke muziek en Argentijnse folklore elkaar ontmoeten. Daarnaast is er Europese en Zuidamerikaanse Advents muziek te horen in verschillende stijlen en uit verschillende periodes. Het Huygens Vocaal Ensemble zal begeleid worden door Argentijnse multi instrumentalisten Daniel Morcos en Fana Martinez.

De Argentijnse tenor Javier Rodriguez zal de solo rol vertolken. Javier heeft jarenlang met Ramirez over de wereld gereisd om uitvoeringen te geven van de Misa Criolla. Samen met Huygens Music gaf hij al zo’n 100 concerten. Zij kunnen dus als de absolute specialisten worden gezien wat het uitvoeren van deze fantastische muziek betreft. De toer in Nederland gaat langs grote kerken in verschillende steden maar ook in de kleine, maar zeer sfeervolle Norger kerk. Dat geeft ook beperkingen aan het aantal zitplaatsen.

Om die reden gaat de voorverkoop deze week al van start bij Boekhandel Daan Nijman te Roden, tickets.daannijman.nl en de Wereldwinkels in Leek en Norg (ma-vr 14-17 uur). Zie voor meer informatie www.cultureleraadnorg.nl