Zwem4daagse in De Hullen

RODEN - Van maandag 22 tot en met vrijdag 26 oktober wordt in bad De Hullen de zwem4daagse gehouden.

De Zwem4daagse is een sportief evenement waardoor kinderen gestimuleerd worden om te blijven zwemmen, zodat ze ook na het behalen van het zwemdiploma veilig zijn in en om het water. Nederland is een echt waterland, we leren zwemmen om veilig in en om het water te recreëren. Voor kinderen is het belangrijk om ook na het behalen van het zwemdiploma vaak te zwemmen en de aangeleerde vaardigheden te blijven oefenen. Plezier en veiligheid gaan prima samen. Het is een sportieve activiteit om samen met vriendjes, familie of klasgenoten aan mee te doen. Zwemmen is bewegen in het water en is ook nog eens leuk en super gezond.

Tijdens de Zwem4daagse zwemmen de deelnemers 4 dagen elke dag 20 baantjes of 10 baantjes voor kinderen tot 10 jaar. Als beloning voor hun prestatie krijgt iedereen op de laatste dag een medaille. Naast het zwemmen zijn er ook allerlei leuke activiteiten zoals Spijkerbroekhangen, cake-versieren, en een tekenwedstrijd. Dit jaar is het thema: “De Hullen Culinair”.

Iedereen kan gezond eten in de horeca: dinsdag stamppot buffet, woensdag chinees, donderdag pasta, vrijdag pannenkoeken of poffertjes. Aanmelden kan aan de balie voor vrijdag 19 oktober, kosten 5 euro pp p.dag, kosten op vrijdag 2 euro pp. Er wordt dagelijks gezwommen van 17.30-18.15 of 18.15-19.00 of 19.00-20.00 uur (kosten 9 euro). Geïnteresseerden kunnen zich opgeven online via www.sportcentrumdehullen.nl of bij de balie van het zwembad.