Noordenveld beweegt: 4 x 4 voetbaltoernooi

RODEN - De herfstvakantie komt er aan. Woensdag 24 oktober houdt VV Roden voor jongens en meisjes in de gemeente Noordenveld het Mega 4x4 Voetbaltoernooi.

Het evenement is voor kinderen in de leeftijd onder 8 jaar (geboren 2011), onder 10 jaar (geboren 2009) en onder 12 jaar (geboren 2007). Het wordt al de vijde editie van deze sportdag, waarin kinderen kunnen genieten van het sport beleven. Winnen/verliezen, plezier/teleurstelling, strijd, pijn, teamwork, respect voor elkaar worden, op zo’n dag ervaren en kan dus een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van een kind.

Sport is bewegen. Bewegen is steeds meer van belang en zeker voor kinderen. Het is een andere tijd en kinderen hebben veelal andere zaken, zoals telefoon, tablet, gamen. Dat is een gegeven, maar het betekent wel dat kinderen weinig tot niet bewegen. VV Roden stelt alle kinderen in staat zich met elkaar op sportieve wijze te meten. Alle deelnemers krijgen na afloop van het toernooi een presentje.

De wedstrijden hebben een spelleider, die in ieder geval de stand bijhoudt, maar geen scheidsrechter zal zijn. Hij/zij komen alleen in actie als de twee teams er onderling niet uitkomen, als er een meningsverschil is over bijvoorbeeld een overtreding.

Opgave en teaminfo:maximaal 5 spelers per team van dezelfde leeftijdsklasse, vermeld teamnaam/namen van de teamspelers/geboortedata van alle spelers/aanvoerder+ telefoonnummer+ emailadres. Aanmelden moet voor 20 oktober via j.wardenier@home.nl. Meer info: J. Wardenier, 0652001046.