Griezelen deze herfst bij Nienoord

LEEK - Landgoed Nienoord ziet er in herfst prachtig uit. Het landgoed kleurt oranje, de bladeren vallen van de bomen, paddenstoelen in het gras en je kunt op zoek naar kastanjes. Tijdens de herfstvakantie kun je er behalve veel spinnen ook zomaar een spook, heks of andere griezel tegenkomen.

Op vrijdag 19 oktober kun je Halloweenzwemmen in het Zwemkasteel. Het zwembad wordt omgetoverd tot spookkasteel waar de spoken en vleermuizen de baas zijn. Je wordt ontvangen door een ‘’vriendelijke’’ heks.

Halloween op het Familiepark

Van maandag 15 tot en met 28 oktober is het griezelen in het Familiepark. Een deel van het park is omgetoverd tot een griezelzone met grote spinnen, griezels, een spookhuis en pompoenen. Kinderen kunnen een speurtocht met opdrachten doen om Nieno te helpen met het verbreken van de toverspreuk. „Maar pas op, heks Cruela wordt hier niet blij van”, waarschuwt het team van Nienoord.

Op zaterdag 21 en zondag 22 oktober is er daan nog Kleintje Stoom. Het hele weekend rijden de dampende stoomlocomotieven door de bossen van Landgoed Nienoord. Bij station Nienoord worden kaartjes verkocht voor een ritje in één van de stoomlocomotieven.