Roder Boekenmarkt verhuist naar Aldi

RODEN - De Roder Boekenmarkt wordt dit jaar gehouden in de voormalige Aldi-supermarkt aan het Julianaplein in Roden.

Het bestuur is content dat na een aantal weken zoeken wederom een geschikte sorteer- en verkoopruimte is gevonden. Het royale pand aan het Julianaplein, waar onder andere een Aldi outlet in heeft gezeten, staat drie maanden tot beschikking van de vrijwilligers.

Een locatie midden in het centrum met als bijkomend voordeel een plek met veel omliggende parkeergelegenheid. Om een goede markt te kunnen organiseren zijn weer mooie boeken, cd’s, dvd’s, lp’s, complete puzzels en (computer)spellen nodig. Spullen kunnen worden ingeleverd bij de Wereldwinkels in Roden en Norg, de bibliotheken in Roden, Peize, Eelde en Leek en bij het Verenigingsgebouw in Veenhuizen. En op het Julianaplein in het oude Aldi-pand.

Openingstijden

Op de website www.roderboekenmarkt.nl staat informatie over de openingstijden van de sorteerweken van de Roderboekenmarkt vinden, maar ook het 06 nummer voor meer info. De Roderboekenmarkt wordt dit jaar gehouden op 28 en 29 december, beide dagen van 9.00-17.00 uur.

Zoals ieder jaar is de opbrengst van de Roderboekenmarkt bestemd voor de Ghana werkgroep en de werkgroep Tsjernobyl, voor kinderen uit Wit-Rusland.Vrijwilligers die willen sjouwen of sorteren zijn ook welkom. Opgeven kan via roderboekenmarkt@gmail.com