Cabaretpoel ‘Vier keer leuk’ in Winsinghhof

RODEN - De Cabaretpoel, Vier keer leuk! is donderdag 1 november (20.15 uur) te zien in Theater de Winsinghhof in Roden.

In De Cabaretpoel spelen vier nieuwe aanstormende cabarettalenten elk een voorstelling van ongeveer 25 minuten. Met finalisten en prijswinnaars van diverse cabaretfestivals. De Cabaretpoel, een nieuw initiatief voor aanstormend cabarettalent om zich aan het publiek te presenteren. Het is een soort reizend cabaretfestival, maar dan zonder competitie-element.

Afwisselend

Een avondje Cabaretpoel is een echte belevenis. Het is een zeer afwisselende avond met vier uiteenlopende cabaretgenres. Vier cabaretvoorstellingen voor de prijs van één, met voor elk wat wils. Op deze avond spelen:

Chris Verlaan won de juryprijs op het Schager Cabaret Festival in 2015. Chris weet zich prima te vermaken in het leven. Computerspelletjes spelen, stripboeken lezen en statistische berekeningen uitvoeren… Maar met gitaar en twintig man publiek is hij op zijn vrolijkst. Met zijn puntige liedjes, rake observaties en relativerende zelfspot belicht Chris zijn eigen zwakheden en die van de rare wereld om hem heen.

Verliefd

Sanneke van der Meulen won de juryprijs Griffioen/Zuidplein Cabaret Festival 2017 Sanneke is al op jonge leeftijd verliefd op muziek en cabaret. Ze zingt in bands, speelt piano en schrijft eigen liedjes. In haar voorstelling “Angstzweet” gaat zij de strijd aan met al haar angsten. Met deze voorstelling studeerde ze in 2016 af aan de Koningstheateracademie.

Rik Rotier heeft hét geheim weten te ontcijferen dat alle bekende en onbekende succesvolle mensen gebruiken om hun eigen verhaal in het leven te vertellen. Let goed op: Dit kan jou intens veel geluk, gezondheid en geld opleveren. Remy Evers studeerde af aan de Koningstheateracademie. Remy vormt met Thijs van de Meeberg en Marco Lopes het trio Un, Dos, Stress. Meer informatie op www.cabaretpoel.nl. Meer info:  www.cabaretpoel.nl.