Acht van Oosterveld: bijzonder project

NORG - In de groene omgeving van Norg, aan de zuidzijde van de nieuw te bouwen woonwijk 'Oosterveld' , komt het nieuwbouwproject 'Acht van Oosterveld'.

Een bijzonder project waar acht karakters samenkomen. Het project biedt ruimte aan vier halfvrijstaande en vier vrijstaande woningen.De woningen zijn zo ontworpen dat ze geschikt zijn voor iedere doelgroep. Zo is het mogelijk te kiezen voor een volledig woon- en slaapprogramma op de begane grond (levensloopbestendig), kantoor aan huis of juist een heerlijke gezinswoning met veel slaapkamers.

De woningen krijgen een duurzaam karakter; de woningen hebben geen gasaansluiting en de energie wordt opgewekt door een aardwarmtepomp. Een persoonlijke aanpak en keuzevrijheid staat centraal in dit project. Toekomstige bewoners gaan met de architect om tafel om hun eigen persoonlijke ontwerp te maken.

Wie kiest voor Acht van Oosterveld bouwt niet alleen, maar samen met de buren. Dat heeft een aantal voordelen. Niet alleen maximale invloed op het eigen huis, maar maakt bijvoorbeeld samen afspraken over de inrichting van de voortuinen. Daarnaast inspireer je elkaar met woonideeën en je leert je buren al kennen. KUUB Centrum Particuliere Bouw begeleidt jou en je toekomstige buren stap voor stap door het ontwerp en bouwproces. Meer informatie en plattegronden staan op www.achtvanoosterveld.nl