Voorronde NK Watervoetbal in Molenduinbad

NORG - In het Molenduinbad zijn vrijdag 23 en 30 november de officiële voorrondes voor het NK Watervoetbal. De winnaars plaatsen zich voor het vierde NK op 28 december in Arnhem.

Watervoetbal of aquasoccer is een voetbalwedstrijd in een zwembad (met beweegbare bodem) waarin een klein laagje water van 15 cm staat. Het speelveld is ongeveer 15 bij 11 meter. Je speelt in een team van 4 personen (9 t/m 12 jaar), zonder keeper. De bal is ongeveer 45 cm in doorsnede en de techniek is heel anders dan bij gewoon voetbal. Jongens en meisjes spelen samen. Dit levert verrassende winnaars op.

Teams van maximaal 6 personen met een begeleider (18+) kunnen zich tot en met vrijdag 10 november opgeven bij de receptie van het Molenduinbad Norg. Kosten: 15 euro per team. Het toernooi is op beide dagen van 19:30 tot 21:30 uur. De nummer 1 en nummer 2 plaatsen zich automatisch voor het NK. Zij kunnen op 28 december in Arnhem Nederlands Kampioen worden in deze bijzondere tak van sport. Aanmelden kan via de mail: m.wiltjer@molenduinbad.nl