Eerste team DEVO ‘68 wint van Leek

RODEN - Het eerste team van DEVO ‘68 heeft tegen Leek gespeeld. De einduitslag werd 5-3. Spelers voor DEVO ‘68 waren dit keer David, Mark, Esther en Edith.

De herendubbel werd in twee spannende games gewonnen. De damesdubbel werd eenvoudiger, zeker de tweede game, ook in twee games gewonnen. De herenenkel partijen waren allebei 3 game partijen. David won de eerste game overtuigend. De laatste twee games waren spannend. David won de laatste game met 21-18. Mark won de eerste game met veel inzet nipt. Daarna ging Mark minder goed spelen en zijn tegenstander beter. De tweede en derde game werden eenvoudig door de tegenstander gewonnen.

Esther redde het net niet in de eerste damesenkel partij. Ze won nog wel de tweede game, maar haar tegenstander was toch net iets sterker. Esther verloor in 3 games. Edith was veel sterker dan haar tegenstander en won de tweede damesenkel partij eenvoudig in 2 games.

David en Esther wonnen zeer eenvoudig de eerste mixed in 2 games. Bij Mark werd zijn gebrek aan training duidelijk. De tweede game van de tweede mix ging wel iets beter, maar de partij werd toch eenvoudig in 2 games door de tegenstander gewonnen.