Rijbewijskeuring in Roden en Norg

RODEN - Verloopt uw rijbewijs binnen een half jaar en heeft u een medische keuring nodig omdat u 75 jaar of ouder bent of omdat u om medische redenen moet worden gekeurd voor het verlengen van uw rijbewijs A, B/E? C/E, D/E, Code 95 en taxipaskeuring. Maak dan nu alvast een afspraak voor de rijbewijskeuring in Roden of Norg.

De locatie in Roden is sportcentrum de Hullen en in Norg de Brinkhof

Meer informatie over deze rijbewijskeuring, of een afspraak maken? Neem dan contact op met het afsprakenbureau (09.00 tot 18.00 uur) viA 0516-514574 of 06-14716543. Een online afspraak maken kan via www.goedkoperijbewijskeuringen.com

Meenemen voor de keuring

Voordat u naar de keuring gaat dient er eerst bij de gemeente een Eigen Verklaring met Geneeskundig Verslag gekocht te worden. De voorzijde van het formulier vult u alvast thuis in. Verder is het van belang om mee te nemen naar de keuring: uw rijbewijs, een klein beetje urine in een urinecontainertje en eventuele medicatie. Een bezoek aan de opticien voor (gratis) controle van de ogen is aan te raden indien uw ogen of bril het laatste jaar niet zijn gecontroleerd. Nieuwe glazen/lenzen kunnen een eventuele herkeuring voorkomen.

De verwerking en beoordeling van de Eigen Verklaring door het CBR kan tot 3 maanden in beslag nemen. Geadviseerd wordt om ten minste 4 maanden voor het verlopen van de geldigheid van het rijbewijs een afspraak te maken voor een keuring.