Lezing over Raja Yoga

Peize - Op 20 november verzorgt Yvonne Coppens uit Groningen de maandelijkse Leefstijlkompaz-lezing in de Peizer Hopbel. Het thema is ‘Raja yoga, eeuwenoude kennis in 8 stappen’.

Yvonne over het beeld dat veel mensen hebben van yoga: ‘Yoga is zweverig, je moet lenig zijn en op je kop kunnen staan, je moet Auhm zingen en je wordt er rustig van. In deze lezing hoef je dat allemaal niet, maar kun je gewoon zitten en achterover leunen en al je vragen die je hebt stellen.’

Kennis

Haar lezing gaat over de eeuwenoude kennis uit het oosten en de praktische toepassing daarvan in het dagelijks leven aan de hand van acht stappen van Raja Yoga. Daarnaast beantwoordt ze zoveel mogelijk vragen. Yvonne heeft meer dan 20 jaar ervaring met yoga waarvan 15 jaar als yogadocent. Momenteel geeft ze deze in Groningen en Pieterburen.

Maandelijkse lezingen

De maandelijkse lezingen vinden iedere derde dinsdag van de maand om 20.00 uur plaats in de achterzaal van de Peizer Hopbel. Aanmelden is gewenst en kan via info@leefstijlkompaz.nl of 06-21561743. De entree bedraagt 10 euro, inclusief een exemplaar van het maandblad Spiegelbeeld.

Meer info is te vinden op https://leefstijlkompaz.nl/lka-peize