Nieuwe shirts voor jeugdteams MHC Roden

RODEN - De volledige jeugdtak van MHC Roden, die tegenwoordig bestaat uit circa 250 leden, speelt sinds kort met nieuwe shirts. Een grote investering die onder meer mogelijk werd gemaakt met behulp van een speciale clubspaaractie van Intersport.

Over de gehele linie staan de teams er tegenwoordig weer goed verzorgd op vertelt MHC Roden-voorzitter Sander Renkema. ,,We hebben vier jaar lang gespaard om deze investering mogelijk te maken. Van de aankopen die leden in de afgelopen vier jaar deden bij Intersport keerde de sportwinkel een bedrag uit waarmee we uiteindelijk alle teams hebben kunnen voorzien van een nieuw tenue. Vanzelfsprekend zijn we blij met de nieuwe uniforme uitstraling.’’

,,De nieuwe shirts vormen een mooie stap in de juiste richting. De volgende stap voor ons is sponsoring en het nieuwe veld. Onze sponsorcommissie is nieuw leven ingeblazen en deze leden gaan hard op zoek naar sponsoren die zich aan MHC Roden willen verbinden. Eventueel kan dit in combinatie met een print op de nieuwe clubshirts van één van de teams. We hebben meerdere sponsorpakketten beschikbaar.’’

Binden

De jeugd van MHC Roden is qua ledental vandaag de dag goed op orde, maar qua samenstelling ziet de club het liefst nog wel het nodige veranderen legt Renkema uit. ,,Het is voor onze club heel lastig om jongens voor langere tijd te binden. We hebben al wel het nodige gedaan om hockey voor de jeugd en met name jongens aantrekkelijk te maken, maar kwamen meestal niet tot volwaardige teams. Op dit punt zien we graag nog iets veranderen, maar dit proces heeft tijd nodig. In het voetbal pakken ze het tegenwoordig slim aan met 7 tegen 7-competities, maar de KNHB (Koninklijke Nederlandse Hockey Bond) is voorlopig nog niet zo ver om het licht hiervoor op groen te zetten.

Wellicht gaat dit in de toekomst nog veranderen.’’ Neem voor meer informatie over MHC Roden een kijkje op www.mhcroden.nl.