Advertorial I Nieuw in Nooitgedacht: Laankavels voor vrijstaande woning. Vanaf 24 november in de verkoop.

Op zoek naar een betaalbare kavel waar u uw eigen droomwoning kunt bouwen? Dan is de laankavel iets voor u! Deze royale kavels van ruim 600 m² liggen aan een rustige laan, op een groene plek in de woonwijk. Met een verkoopprijs vanaf € 137.759,-.

Heeft u interesse? 

Schrijf u dan in! Dat kan tijdens de informatiedag op zaterdag 24 november. Tussen 11.00 en 13.00 uur staan wij met een informatiekeet op de Laankavels (kruising Broeder Sylvesterlaan / Brinklaan). 

Kijk voor meer informatie op Laankavels in Nooitgedacht.

Over Nooitgedacht

In de groene woonwijk Nooitgedacht heeft de gemeente Aa en Hunze verschillende mogelijkheden om te wonen. Van jong tot oud, van kavels tot koopwoningen in verschillende prijsklassen. Iedereen kan er terecht. De wijk ligt dichtbij Assen en aan de N33 bij Rolde, op een centrale plek in Noord-Nederland. 

De woonwijk beschikt over prachtige natuur met bos, twee vijvers, een kinderboerderij en een speeltuin. Geniet van de ruimte, het groen en wakker worden met het geluid van kwetterende vogels in de tuin. En dat op maar vijf minuten fietsen vanaf het centrum van Rolde, waar winkels, scholen en andere voorzieningen voor handen zijn. 

Korting op kavelprijs bij energieneutraal bouwen

Een energieneutrale woning bouwen op een kavel in Nooitgedacht? Hiervoor kunt u 10% korting krijgen op de kavelprijs (met een maximum van € 5.000,-). Dit is één van de nieuwe duurzaamheidsregelingen in de geactualiseerde duurzaamheidsvisie van de gemeente Aa en Hunze.