Bert Medema wint klaverjassen

RODEN - De 22ste editie van het Klaverblad Verzekeringen bedrijven-klaverjastoernooi in de gemeente Noordenveld was weer een top evenement. In de gezellig aangeklede Pompstee waren 176 klaverjassers actief.

Er hadden zich 22 teams ingeschreven. Doordat er waarschijnlijk een griepgolf onderweg is waren er al diverse afzeggingen, dit is door de organisatie opgevangen met nieuwe deelnemers. Onder het genot van een kopje koffie of thee en een stroopwafel heette organisator Ton Krans iedereen welkom.

Er hadden zich drie nieuwe teams aangemeld, te weten Autorijschool Bos, Dorpshuis Nieuw-Roden en korfbalvereniging Noordenveld. Ook werden de sponsoren bedankt. Vervolgens werd op een gezellige en sportieve wijze om de prijzen gekaart.

Het winnende team van Bert Medema Dartbanen uit Roden is van de 22 teams als eerste geëindigd met een totaal score van 38771 punten en mag nu een jaar lang de wisselbokaal in hun kantoor zetten. Als team kregen ze van de organisatie een dinerbon van 250 euro aangeboden. Ook werden ze door de organisatie in de bloemetjes gezet.

Uitslag

De uitslag van de teams: 1 Bert Medema Dartbanen; 2 Engie Noord BV; 3 Elton B.V; 4 Auto Rijschool Bos; 5. Ausma Motorenrevisie 2; 6 Schadenet Bathoorn; 7 Feeder One; 8 Adm.kantoor Zanting Peize; 9 Organisatie team 2; 10 Sponsoren team; 11 Gemeente Noordenveld; 12 Adtim Lieveren; 13 Organisatie team 1; 14 De Vries Bouwen; 15 Zorgplaza; 16 Hotel Karsten Norg; 17 Dorpshuis Nieuw-Roden; 18 Ausma Motorenrevisie 1; 19 Korfbal Vereniging Noordenveld; 20 t Hart van Lieveren; 21 Onder de Linden Roden; 22 Organisatie team 3.

Individueel waren er ook leuke prijzen te winnen. Als eerste van de 176 deelnemers is geëindigd Jan van Dijk, uit het team van Organisatie 1 met een score van 6069 punten. Als tweede eindigde Marga Nieswaag uit het team van De Vries Bouwen met 5784 punten. De derde plaats was voor Wim Brakkee uit het team van Elton. De poedelprijs was voor Harry Kruims uit het team van Dorpshuis Nieuw Roden. Hij verzamelde 3352 punten. Meer op www.klaverjastoernooi.nl