Roelof Tichelaar bij Innerlijk Besef

REGIO - Roelof Tichelaar spreekt dinsdag 4 december over de spirituele bron van geluk. De lezing begint om 19.30 in het Zalen centrum Hingstman te Zeyen en wordt georganiseerd door Stichting Innerlijk Besef uit Norg.

Geluk, aldus Tichelaar, kent vele gezichten, maar is altijd tijdelijk omdat de uiterlijke vorm van het aardse voortdurend aan verandering onderhevig is. Het najagen van geluk blijkt dan een oneindige zoektocht. Het geestelijk geluk is dichterbij, veel dichterbij dan we vermoeden. Dit geluk moeten we wel beschermen: door bewust met onze gedachten om te gaan en door onze grenzen op de juiste manier te stellen. Het stellen van grenzen is een spirituele opdracht die we serieus moeten nemen.

Roelof Tichelaar heeft een praktijk voor psychische, pastorale en spirituele hulpverlening, is docent weerbaarheid en zelfverdediging en auteur van diverse boeken op het gebied van christelijke spiritualiteit, weerbaarheid en psychologie. Meer info: www.roeloftichelaar.nl.\ of over Innerlijk Besef: www.innerlijk-besef.nl