RAS-wandeling ‘n topper

RODERESCH - Laat je verrassen! Zo luidde de uitnodiging van ’t RAShuys en dat is ook echt wat de 21 deelnemers onlangs hebben gedaan.

Het was wat fris tijdens de wandeling van 5 km, maar wel droog, heel gezellig en goed verzorgd. In totaal hebben 5 locaties hun deuren voor een culinaire stop opengesteld: leuke gezellige stops met lekker eten en drinken. Compliment van deelnemers: “Het was geweldig gisteren. Leuke tocht fijne locaties en prima eten en drinken.”

De activiteit begon met een warm ontvangst met koffie, thee en koek in ’t RAShuys. Na de uitleg begon de verrassende wandeling door en rondom Roderesch. Bij de eerste stop stond een glaasje glühwein met diverse borrelhapjes klaar op een verrassende privé locatie van buurtbewoners. Zelfgemaakte paprika- en koninginnesoep met brood en kruidenboter stond de wandelaars bij de tweede gastvrije privéstop te wachten.

Na deze opwarmers stapten de deelnemers door naar Kampeerboerderij De Hullen. Daar kon men genieten van een couscoussalade, saté, gehaktballetjes, broodjes en (fris)drankjes. Onderweg bij de vierde locatie opende inwoners van Roderesch hun deuren voor het uitserveren van quiches en een afzakkertje. Tot slot kon men de laatste gaatjes nog vullen met een heerlijk dessert; ijs met vers fruit en slagroom, in ’t RAShuys.