Kerstconcert van Woudklank in ‘Op de Helte’

RODEN - Dit jaar is er weer eens gekozen voor een kerstconcert, uitgevoerd door Woudklank. Het concert vindt plaats op zaterdag 22 december om 14.30 uur in “Op de Helte”.

De middag wordt verzorgd samen met een ander koor van de dirigent en wel het vrouwenkoor Ma Musica uit Borger. Er wordt een zeer gevarieerd programma geboden. Ieder koor zingt apart haar programma, maar ook worden er enkele liederen door de beide koren samen gezongen. Tal van bekende liederen worden er ten gehore gebracht zoals bijv Jesus Child, Angels Carol, maar ook minder bekende songs zoals Myn Lyking en Tollite Hostias.

De koren staan onder leiding van dirigent Wim Opgelder. Woudklank wordt op piano begeleid door Cas Straatman. Ook voor het publiek is er af en toe gelegenheid om mee te zingen. Kaarten voor dit concert zijn in de voorverkoop te verkrijgen bij boekhandel Daan Nijman. De kaarten kosten 12,50 euro en voor kinderen van de basisschool 7 euro. Dit is inclusief een consumptie en programma. Aan de zaal kosten de kaarten 14 respectievelijk 7 euro. Meer info op www.woudklankroden.nl