Dominee praat over engelen

RODEN - Over het bestaan van engelen kun je van mening verschillen en toch kunnen we soms een ‘engel op onze schouder’ ervaren.

Donderdagavond 13 december komt ds. Georg Naber uit Ruinen vertellen over hoe we vroeger en nu praten over engelen in ons leven. Iedereen is van harte welkom in ‘Op de Helte’ in Roden om 20.00 uur, om te luisteren en hierover van gedachten te wisselen.

In de decembertijd is het traditie dat we omringd worden met beelden van engelen; in de kerstboom, in de etalages, in films, noem maar op. De engel heeft ook een belangrijke rol in het kerstverhaal van de geboorte van Jezus als aanzegger van het goede nieuws.

Ervaringen

Dominee Georg Naber zal, na het delen van eigen ervaringen, op deze avond iets vertellen over hoe, niet alleen in de christelijke traditie, maar ook in andere tradities en culturen wordt gesproken over engelen. Men spreekt wel over beschermengelen, engelen als boodschapper, als beschermer en als strijder. Hoe zit dat eigenlijk? Belangstellenden zijn welkom aan de Touwslager 125, aanmelden kan bij m.en.d.lanting@pkn-roden.nl