Gidsmiddag en verloting bij Salon van Verkuno

Roden - ‘Salon XX’, de 20ste Salon op rij van kunstenaarsvereniging in Noordenveld Verkuno, is een feestelijk gebeuren in Kunstencentrum K38. Zo bomvol kunstwerken is K38 nog nooit geweest.

Ca. 250 kunstwerken vullen de wanden van boven tot onder. Er is heel divers werk te zien van de eigen kunstenaars: schilderijen, beelden, foto’s, viltwerken, glasobjecten, etsen, kwetsbare papierobjecten, teveel om op te noemen.

Alle leden van Verkuno laten hun werk zien. Maar dat niet alleen: op zondagmiddag 16 december heeft Verkuno een ‘Gidsmiddag’. Dan zijn de exposanten vanaf 14.00 uur aanwezig om toelichting bij hun werk te geven. Een leuke gelegenheid voor een interessant gesprek.

Er is nog een extra attractie. De exposanten hebben elk een werk ter beschikking gesteld voor een verloting. Ieder entreebiljet geeft recht op een lot. De trekking vindt 30 december plaats. De winnaar kan een keuze maken uit de beschikbaar gestelde kunstwerken.

Salon XX, Kunstencentrum K38, Kanaalstraat 38 te Roden, 8 t/m 30 december 2018. Open van woensdag t/m zondag van 13.00 to 17.00 uur. (beide kerstdagen gesloten). Meer info: ww.verkuno.nl www.kunstencentrumk38.nl  (Foto's van de inrichting: Germ Geersing.)