Kerstmuziek met een verhaal in Norg

NORG - De kerstviering die GZN De Brinkzangers en Muziekvereniging De Vooruitgang op zaterdag 15 december houden, draait dit jaar om delen.

‘We delen onze liefde voor muziek met elkaar en samen beleven we het kerstverhaal’, is het motto. ‘Dat doen we met elkaar, met het publiek en met leerlingen van OBS De Hekakker.’

Het kerstverhaal wordt verteld aan de hand van het prentenboek ‘Een ster met een geheim’, met afbeeldingen van Coby Hol. Tussendoor is er kerstmuziek van vier verschillende deelnemers. Dat zijn zangvereniging De Brinkzangers onder leiding van Corien Kronemeijer, muziekvereniging De Vooruitgang onder leiding van Wilma Nabring, het leerlingenkoor van De Hekakker onder leiding van Jan Dijk, en (nieuw dit jaar) de drumband van de Vooruitgang onder leiding van Bert van Dijk.

Ook worden samen met het publiek enkele bekende kerstliedjes gezongen. Wil je weten wat het geheim van de ster is? De aanvangs is om 19.30 uur in De Brinkhof. Entree 5 euro (kinderen tot 12 jaar 2,50 euro, jonger dan 4 jaar gratis).