Camping De Drie Provinciën in Een-West is Camping van het Jaar. Volgens de ANWB is het de mooiste charmecamping van Nederland

Afgelopen zomer beoordeelden ruim 26.000 Nederlandse kampeerders voor de jaarlijkse verkiezing hun favoriete camping op onder andere de gastvrijheid, het sanitair en de prijs/kwaliteitverhouding. De Drie Provinciën scoort volgens de ANWB het hoogst van alle campings en mag zich daarom de mooiste charmecamping van Nederland noemen.

Publieksprijs is ultieme waardering

Ronald Boels en Brigitte Koninga van De Drie Provinciën zijn trots dat hun camping zo goed gewaardeerd is: ‘We zijn heel gelukkig dat onze gasten zo tevreden zijn, zij ervaren hier een rust en een actief buitenleven met fietsen, wandelen een vissen in een schitterende omgeving’, aldus het trotse stel.

Centraal

De Drie Provinciën ligt centraal te midden van Groningen, Friesland en Drenthe. Het is een 50+camping, waarbij rustzoekers van alle leeftijden welkom zijn. De Drie Provinciën beschikt over 141 kampeerplaatsen, drie sanitairgebouwen, drie visvijvers en een restaurant. Met name kampeerders die houden van fietsen, wandelen en vissen voelen zich hier volgens Boels en Koninga thuis.