G-voetballers zetten sponsors in zonnetje

Stichting G Voetbal Noordenveld hield afgelopen zaterdag een bijeenkomst voor haar sponsoren. Alle sponsoren en donateurs werden uitgenodigd voor de wedstrijd van ONR G1 tegen Drenthina G1 op Sportpark Oranje aan de Hullenweg in Roden.

Iedereen werd langs het eigen kunstgrasveld van de G voetballers verwelkomd met koffie, thee en een lekker gebakje met het logo van de stichting. Ondertussen konden de genodigden de voetballers van ONR G1 aanmoedigen. Scheidsrechter tijdens deze wedstrijd was niemand minder dan oud-prof Rob McDonald van onder meer FC Groningen en PSV. Hij draagt het G Voetbal een warm hart toe en in het bijzonder de spelers van ONR. De wedstrijdbal werd aangeboden door Lucas Schoonbeek van Leads Jeans & Fashion.

In de rust werden voormalig trainer Rien Hut en voormalig speler André Ubels nog in het zonnetje gezet en bedankt voor hun bewezen diensten. Naast de sponsoren waren er ook veel andere belangstellenden op de wedstrijd afgekomen hetgeen zorgde voor een gezellige sfeer langs het veld. De wedstrijd eindigde in 1-1.

Tijdens de tweede helft raakte een speler van Drenthina na een ongelukkige botsing buiten bewustzijn. Hij is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht en maakt het naar omstandigheden gelukkig goed. Na afloop stond er voor de sponsoren en de spelers soep en broodjes klaar. De lunch werd aangeboden door Anton en Janet Hamstra van Hotel Onder de Linden.

“We zijn natuurlijk heel blij met alle sponsoren en willen dus graag eens wat terug doen. We kunnen terugkijken op een geslaagde ochtend en hopen dit zeker vaker te organiseren”, aldus Jannetta Roede, voorzitter van de Stichting G Voetbal Noordenveld.