Geen theater? Dan maar aan de wandel

RODEN Dat het theater in Roden al een lange periode gesloten is, is waarschijnlijk niemand ontgaan. De medewerkers van Theater de Winsinghhof zouden graag een activiteit organiseren waarbij ze het publiek, u dus, weer kunnen ontmoeten.

Helaas zit dat er voorlopig niet in. Het theater opent haar deuren pas weer in oktober. Wel is bekend dat veel theaterliefhebbers tegenwoordig wandelen. Wandelen door mooie natuurgebieden, wandelen door de stad. Het levert mooie uitzichten op en reikt andere perspectieven aan.

Nu het publiek zo in het theater gemist wordt, wandelt het theater graag mee met haar publiek. Daarom krijgen Vrienden en Business Friends van Theater de Winsinghhof allemaal een cadeau: een wandel met verwondering-tas en drinkfles. De tassen zijn persoonlijk bezorgd door de medewerkers van het theater. Een deel wordt met oog op het grote verspreidingsgebied door een bezorgdienst gebracht.

Via sociale media zoals Facebook of Instagram ziet het theater graag mooie foto’s terug van verwondermomenten tijdens het wandelen. Taggen kan middels @theaterroden en de hashtag #wandelmetverwondering.