Beweegdorp Norg helpt thuiswerkers in de benen

NORG Zit je ook al maanden thuis te werken en neemt je motivatie af? Beweegdorp Norg helpt om je werkdagen energiek door te komen. Ze hebben een nieuw programma ontwikkeld: ‘Lunch Break voor Thuiswerkers’.

Elke werkdag rond 12:15 uur laat de club onder leiding van Afien Baving van zich horen. Op dinsdag en donderdag kun je via Zoom meedoen aan een online sportlesje van 20-30 minuten. Deze les doe je voorlopig gewoon in je eigen woning en het kan van alles zijn, bijvoorbeeld een pittige intervaltraining of een lesje stoelyoga. Op de andere dagen ontvang je voedingstips, leefstijltips, wandeltips, tips over een juiste werkhouding, om mindful te wandelen of kleine oefeningen om achter je bureau te doen. Hiervoor is de de hulp ingeschakeld van heel veel professionals, die het allemaal heel erg leuk vinden om hun steentje bij te dragen. Beweegdorp Norg werkt samen met het Bewegingscentrum, huisarts Margreet Teelken, Bea Hoekstra therapie, coaching en training, leefstijl- en re-integratiecoach Barbara Kalb, stress- en burn-outcoach Miranda Maris, Fysiotherapiepraktijk De Roef, Fysiotherapie Norg, Yogadocent Karen van den Bergh, loopbaanbegeleider en mindfulnesstrainer Ita Duursema en Lya Koornneef, Mindful Walk trainer.

Daarnaast verwachten de organsatie dat je elke dag een wandeling maakt, onder andere omdat je na het wandelen productiever bent en meer energie hebt. Dat gaan we doen met behulp van de Ommetje-app van hoogleraar neuropsychologie Erik Scherder.

Het programma start op maandag 25 januari aanstaande als en duurt drie maanden. Past het nu nog niet, maar over een paar weken wel, dan is dat geen probleem. Je kunt te allen tijde instromen. Dus meld je vooral aan bij Afien Baving van Beweegdorp Norg via info@beweegdorpnorg.nl of 0657133765.