Op stap met José - Jolanda Mulder

RODEN Jolanda Mulder is zelfstandig adviseur voor Optidee. Of ik zin had om haar te interviewen. Dat wilde ik wel. Altijd leuk om te horen wat mensen doen en waarom. En of ik misschien wat beddengoed wilde testen voor het interview aan. Ik dacht nee hoor dat hoeft niet hoor, ik ga eerst luisteren naar wat je te vertellen hebt. Ik lijk soms wel eens op een Groningse boerin; beetje sceptisch, eerst zien dan geloven.

Jolanda werkt al jaren als secretaresse voor een bedrijf in Groningen. Omdat ze al vanaf maart door corona thuis aan het werk is heeft ze ook wel zin om er iets leuks bij te doen. Nu is een vriendin van Jolanda adviseur van Optidee. Zij denkt dat het beddengoed een gunstige werking heeft op onder andere rugpijn. Jolanda heeft namelijk een zwakke rug. Ze mag het een week uitproberen. Een beetje sceptisch is ze wel, maar ze probeert het, baat het niet het schaadt ook niet. Het werkt!! De rugpijn is weg, ze slaapt ook weer op haar rug. Het bevalt haar zo goed dat ze besluit om ook adviseur te gaan worden voor Optidee. Iets leuks naast haar baan als secretaresse.

Ze vertelt over een vriend van haar zoon: deze jongen heeft vanaf zijn 10de al slaapverlamming (een situatie waarin je lichaam verlamd is en nog slaapt terwijl je zelf klaarwakker bent). Ze vraagt aan hem of hij een beddengoedset wil testen. Dat wil hij wel, al denkt hij dat het niet zal helpen omdat hij al heel veel heeft geprobeerd. Wonder boven wonder het werkt wel; deze jongen slaapt weer heerlijk en wordt weer uitgerust wakker. Mijn nieuwsgierigheid is gewekt, het wordt steeds groter en ik wil het nu echt wel proberen. Het aanbod staat nog steeds en ik mag het beddengoed testen!

Het is goed tegen reumatische klachten, nachtzweten, rugpijn, onrustig slapen en heel veel andere ongemakken die een goede slaap in de weg kunnen zitten. Ook kinderen met slaapproblemen hebben hier baat bij. Het is heel bijzonder! Het materiaal geeft het slaaptextiel een klimaat- en vochtregulerende werking die vergelijkbaar is met de van veenmos. Het materiaal is ademend, voorkomt warmteophoping, zweten en koude voeten en bevordert zo de ontspanning van het lichaam tijdens de nachtrust.

Als ik weer naar huis ga heb ik Jolanda twee twee dekbedden inclusief hoes, een kussen, een overtrek, een topper en allemaal andere testproducten meegekregen. Ik ben erg benieuwd. Ik ben namelijk ook erg allergisch en wordt steevast elke morgen wakker met een verstopte neus en eigenlijk voel ik me ook nooit echt helemaal uitgerust bovendien zit ik ook in de leeftijd van de overgang, onrustig slapen, zweten noem maar op. Het lijkt me heerlijk om wakker te worden en dan te denken; yes ik ben uitgerust laten we vandaag maar weer eens 200 kilometer gaan fietsen.

Mocht je nu denken na het lezen van dit verhaal, dat wil ik ook wel eens proberen, of je wilt wat meer weten van het product, bel Jolanda maar op 06-46805614.

PS: ik heb inmiddels twee nachten onder dit dekbed geslapen en ik heb geen verstopte neus meer, bovendien is het heerlijk zacht stofje!

José Reijinga