Laatste bijeenkomst Contactpunt Mantelzorg

NOORDENVELD Helaas heeft ook het Contactpunt Mantelzorg CPM in Noordenveld, net als zo veel organisaties, alle bijeenkomsten voor mantelzorgers moeten annuleren i.v.m. de corona. CPM had leuke aktiviteiten op ons programma staan zoals bloemstukjes maken in april, high tea in juni en schilderen in september. Helaas het konniet door gaan.

De afgelopen periode is voor veel mantelzorgers heel zwaar geweest. Geen bezoek aan je geliefde, niets kunnen ondernemen, weinig andere mensen ontmoeten. Wat een narigheid. Het CPM heeft nu heel voorzichtig wat bijeenkomsten georganiseerd om samen met mantelzorgers na te praten over de afgelopen periode. Uiteraard met in achtneming van de coronaregels.

De bijeenkomsten zijn in het Trefpunt in de Oude Scheepstraschool en helaas kunnen we maar een beperkt aantal gasten tegelijk ontvangen. De afgelopen twee woensdagen hebben we een aantal mantelzorgers mogen ontvangen en het blijkt dat er zeker behoefte aan is. Woensdag 16 september is voorlopig de laatste bijeenkomst. Er is nog een enkele plaats. Aanmelden kan tot uiterlijk 9.00 uur woensdagmorgen bij WiN tel. nr. 050-3176500.

Wie in deze periode iemand, waar u mantelzorger voor was, heeft verloren door overlijden, is uiteraard ook van harte welkom.