Laat binnen en buiten in elkaar overvloeien met glazen vouwwanden

Aangeboden door: Danenbergshop.nl

Wat is er met al dat binnen zitten en thuiswerken heerlijker dan een vloeiende overgang naar de buitenwereld? Maak van het terras een extra werkruimte. Of gun jezelf een ruimte waar je aan het einde van een werkdag even tot jezelf kunt komen. Met glazen vouwwanden geniet je van mooi weer en houd je de warmte op koude dagen eenvoudig binnen.

Wat zijn glazen vouwwanden precies?

Een glazen vouwwand is gemaakt van materialen die zorgen dat de wanden goed isoleren tegen de weersomstandigheden. Er kan zowel hout als aluminium worden gebruikt, gecombineerd met hoogwaardig glas. De wand bestaat uit panelen van die materialen, die eenvoudig kunnen worden opengedraaid bij mooi weer en gesloten wanneer het betrekt. Zo bepaal je zelf wanneer de wand gesloten of open dient te zijn. Echt een optimale vermenging tussen binnen en buiten dus.

Dankzij dit systeem switch je eenvoudig van een open terras naar een afgesloten glazen ruimte, een soort serre. Je haalt dus echt een stukje buiten bij jezelf naar binnen, zodat je ook straks in de winter nog kunt genieten van de achtertuin die je redding was tijdens de zomermaanden van de coronacrisis. Uiteraard kunnen glazen vouwwanden ook worden gebruikt voor de afscherming van een veranda of als scheidingswand tussen twee ruimten. Ideaal om op kantoor bijvoorbeeld op een stijlvolle manier meer geïsoleerde werkplekken te creëren.

Welke glazen vouwwand past bij jou?

Het moge dus duidelijk zijn dat je met glazen vouwwanden alle kanten op kunt. Er is dus altijd wel een oplossing te vinden die optimaal aansluit bij jou, je woonwensen en de stijl van je woning. Zo kies je bijvoorbeeld voor de Aliplast Nieuw Panorama vouwwand voor een optimale vermenging tussen buiten en binnen. Bij mooi weer geniet je optimaal van de buitenomgeving en bij lelijk weer zorgt deze wand voor een behaaglijke plek binnen.

Net als vrijwel alle glazen vouwwanden, zijn deze te bestellen in verschillende hoogte- en breedtematen en kun je kiezen of je ze naar binnen of naar buiten wilt laten opendraaien.

Natuurlijk is het belangrijk dat de glazen wanden die je bestelt optimaal passen een aansluiten, want je zit niet te wachten op een lek in je comfortabele binnen-buitenruimte. Laat glazen vouwwanden daarom altijd op maat maken door een specialist als Danenberg Shop. Dan worden de wanden op maat en professioneel voor jouw woning geproduceerd. Bovendien heb je dan vaak een brede keuze aan materialen. Ga je bijvoorbeeld voor een aluminium omlijsting, of heb je toch liever een houtnerf in gladde lak? Ook voor een professionele montage ben je bij aanbieders als Danenberg Shop natuurlijk aan het juiste adres. Laat je dus vandaag nog informeren over de mogelijkheden voor jouw woning. Dan zit je er - ook straks in de winter - toch nog warmpjes bij in je thuiskantoor op het terras.