Muziek in het veld bij de Baggelhof

RODEN Zaterdag 15 augustus zal een concert worden gehouden worden in een kleinschalig weiland bij theetuin de Baggelhof in Terheijl, omringd met een houtwal en oude fruitbomen.

Ilse Oversier, een indie/folk singer-songwriter, zal hier haar eigen muziek ter gehore brengen. Zij wordt hierbij begeleid door Sebastiaan Wiering (cello) en Sebastiaan Hidding (viool en zang). Door Oversiers kent een sterke connectie met de natuur en de tradities van de indianenstammen. Deze invloeden zijn terug te horen in haar muziek.

Voor het concert zullen er verschillende zitjes worden gecreëerd waarbij de 1,5-meter-regel wordt gehandhaafd. De inloop is vanaf half drie, de muziek begint om drie uur. De entree bedraagt 10 euro inclusief 1 consumptie.

Reserveren voor dit evenement kan via de website: www.baggelhof.nl of telefonisch via 06-34812999. Helaas kan bij regen het evenement niet door gaan. Er zal dan een nieuwe datum gepland worden, houdd hiervoor de website in de gaten. Heb je zin om eerder te komen? De theetuin is open vanaf tien uur.