Erika Koning helpt bij afsluiten hypotheek

RODEN Erika Koning Financieel Advies uit Roden helpt klanten bij het afsluiten van een hypotheek. Samen met de klant kijkt zij naar de verschillende mogelijkheden die er zijn.

Om een eigen huis te kunnen kopen of te verbouwen hebben de meeste mensen een hypotheek nodig. De hypotheeklasten zijn een maandelijks terugkerende uitgave. Het is wenselijk dat deze maandlasten betaalbaar zijn en in de toekomst blijven, ook in onzekere tijden. Daarom is het belangrijk dat er een passende hypotheek wordt afgesloten. Een goed hypotheekadvies houdt rekening met je persoonlijke situatie, wensen en toekomstplannen. Er zijn verschillende mogelijkheden ten aanzien van de hypotheekrente, de hypotheekvormen en aanvullende verzekeringen.

,,Ik heb een mensgerichte, enthousiaste en gedreven aanpak. Door open en oprecht in gesprek te gaan en goed te luisteren ontdek ik je wensen en doelen. De materie rondom hypotheken is complex, maar ik leg alles uit in begrijpelijke taal, zodat je precies weet hoe het zit. Of het nu gaat om de aankoop van een woning, een verbouwing of aanpassing van een hypotheek. Graag denk ik met je mee in mogelijkheden en oplossingen”, aldus Erika.

Een goed en passend advies staat bij haar voorop. ,,Het is belangrijk dat je een goed advies krijgt en een passende financiering. Een financiering waarbij je financiële rust ervaart en niet voor verrassingen komt te staan. Ik hecht veel waarde aan het begeleiden en ontzorgen gedurende het hele proces en geniet ervan wanneer ik je kan helpen je woonwensen te vervullen. Dat regel ik graag tot in de puntjes voor je.”