IJs, barbecue en musical bij de De Hoeksteen tijdens inluiden vakantie

RODEN Na een gekke periode van thuiswerken en maatregelen, was het woensdag tijd voor een feestje bij CBS De Hoeksteen.

Groep 8 neemt in stijl afscheid en heeft de afgelopen periode vol ingezet op het oefenen van de musical. Na een gezellig weekend kamperen ( door ouders geregeld ) staat deze week volledig in het teken van afscheid nemen. Woensdag mochten de leerlingen van groep 8 op het plein hun musicalliedjes ten gehore brengen aan alle leerlingen en meesters en juffen!

De filmpremière (de musical is dit jaar op film gezet) vond woensdag plaats in Op de Helte. Voor de filmpremière gingen de kinderen van groep 8 gezellig op het schoolplein barbecueën. De leerlingen van groep 1 tot en met 7 kregen een dag later de musicalfilm ‘Jungle beat’ te zien.

Daarmee was de koek nog niet op. In school waren kinderen en leerkrachten verkleed. Er kwamen superhelden en prinsessen, sporthelden en verschillende beroepen langslopen.

De ijscoman werd uitgenodigd om alle leerlingen en leerkrachten te trakteren op Italiaans roomijs. Met een handige ijscokar op het plein en slingers aan alle hekken, voelden iedereen zich in het zonnetje gezet. Er was keuze uit vier smaken.

In de klassen werden nog energizers gespeeld, werd gezellig geknutseld en samen gespeeld. Het was heerlijk weer en er werd volop genoten. De Hoeksteen wenst iedereen een heel fijne zomervakantie en hoopt op een gezond en positief schooljaar vanaf augustus.