Contact met het Alzheimer Café

RODEN Het Alzheimercafé in hotel Langewold in Roden houdt geen avonden, maar is wel telefonisch bereikbaar voor wie wil praten.

„In verband met de Corona-maatregelen hebben we alle café-avonden tot de zomervakantie moeten annuleren. Het was voor velen van ons een zware tijd met vaak weinig contactmogelijkheden. Wel hadden we met een aantal bezoekers regelmatig telefonisch contact. Dit belletje wordt door iedereen als heel positief ervaren. Men vond het fijn om even tegen iemand aan te kunnen praten en even ervaringen uit te kunnen wisselen.” Dit zegt Gretha van der Veen. Zij is medeorganisator van het maandelijkse Alzheimercafé.

„Helaas hebben we niet van elke bezoeker een telefoonnummer en we realiseren ons dat er nog mensen zijn die hun verhaal kwijt willen of zomaar even willen praten. Mocht u dat willen, schroom niet en belt u met Jan Roodenboog, een van onze werkgroepleden van het Alzheimer Café. Hij is te bereiken op telefoonnummer: 0594-632527. Nu de maatregelen steeds meer worden versoepeld zijn wij ons als werkgroep aan het beraden over wanneer we weer zouden kunnen starten met een Alzheimer Café. Mochten wij hierover nieuws hebben, dan zullen we dit zo spoedig mogelijk communiceren. Een warme groet van ons allen voor u.”