Miniatuurdag in Familiepark Nienoord

LEEK Het is bijna zomervakantie en dat betekent volop speelplezier in Familiepark Nienoord. Spelen in de grote speeltuin met glijbanen, klimkastelen, springkussens en draaimolens, op expeditie en uit je dak gaan in de overdekte apenkooi. Met daarnaast iedere dag: de Splash Battle, de Meet&Greet met Nieno, voeren met de boer, op expeditie met de ranger en Nieno’s show in zijn theater.

Beleef Nieno’s vakantiefeest!

Beleef het vakantiegevoel op Nienoord, met iedere week een extra activiteit, net als op de camping. Zoek alle vossen tijdens de vossenjacht, dansen op de leukste hits tijdens de minidisco, doe mee met de bingo en test je snelheid tijdens de zeskamp race.

Blijf via de Facebookpagina ‘Familiepark Nienoord’ op de hoogte van alle wekelijkse activiteiten.

De zomervakantie start zondag 5 juli met een miniatuurdag. Geniet van de mooiste miniaturen. Modelbouwclub De Vrije Truckers uit Oudeschip komt demonstraties geven met modelbouwtrucks, landbouwmachines en auto’s. Kom een kijkje nemen bij de Leekster Modelboot Club. De mooiste radiografische modelschepen liggen deze dag in de vijver van het Familiepark.

Bij Nienoord Spoor beleef je het hele weekend extra nostalgie. Ook kom er gastrijders met schaalmodellen van Nederlandse- en Duitse stoomlocomotieven. Daarnaast staat de dienstrein natuurlijk klaar voor een ritje door de bossen van Nienoord.

Koop de ticket via www.landgoednienoord.nl en neem hier een kijkje voor de getroffen coronamaatregelen.