Informatiebijeenkomst over nieuwbouwproject Hazelaar in Norg

NORG Op dit moment wordt Norg, een dorp nabij Groningen en Assen, uitgebreid met de nieuwe wijk Oosterveld. Hier komt het project Hazelaar. Wonen in de Hazelaar wordt niet zomaar wonen: bij alle woningen zitten standaard een aantal opties bij de prijs inbegrepen.

Toekomstig bewoners krijgen het beste van drie werelden: een zeer duurzame woning, voor een vaste prijs, met daarbij ruime keuzevrijheid in uitbreidingen.

Wie meer informatie wil over dit project, is uitgenodigd voor de informatiebijeenkomst van vrijdag 17 juli (13.00-17.00 uur) en zaterdag 18 juli (10.00-13.00 uur) in de Raadszaal in de Brinkhof (Brink 1, Norg).

Liever een uitbouw van de woonkamer of een bijkeuken? Liever een dakkapel of meer zonnepanelen? Opties zijn geen opties maar keuzes in De Hazelaar in Norg. In de Hazelaar zal geen enkele woning hetzelfde worden: dertien unieke en duurzame woningen.

Het gezellige dorp, het overschot aan groen en de vele voorzieningen maken van Norg een heerlijke plek. Neem alvast een kijkje op: www.woneniN.org.