Op stap met José - Primo Keukens

RODEN Ik kreeg een uitnodiging om de opening bij te wonen van Primo Keukens in Roden. Dat klinkt als een klein feestje en feestjes daar hou ik wel van. Op 29 mei zette ik mijn fietst voor de deur van Primo Keukens neer en liep onder de boog met ballonen door naar binnen. De opening was in verband met COVID-19 kleinschalig.

Primo Keukens zit in het pand waar voorheen Bazar gevestigd was. Bazar vond ik een rommelwinkel maar nu is het een strakke showroom geworden. Het lijkt veel groter. Ze zijn er druk mee bezig geweest en het resultaat mag er zijn. De showroom ziet er prachtig uit. Je zou zeggen dat je in deze tijd met COVID-19 niet echt de perfecte periode hebt uitgekozen om een winkel te openen. Voor de opening is dat zeker zo, want een grote opening is niet mogelijk maar voor de rest blijkt dat niet op te gaan. Primo Keukens merkt namelijk weinig van de crisis. De meeste mensen zijn ook massaal aan het klussen geslagen. Zowel in de tuin als in huis. Dat merken ze ook bij Primo. Misschien dat er wel meer keukens zijn verkocht in deze afgelopen periode dan voorheen, maar minder zeker niet.

Primo Keukens is de keukenspecialist voor het kleinere budget. Een ideaal adres voor starters en mensen die voor een complete keuken niet boven het budget van zo’n 8500,00 euro uit willen komen. Wat je ziet is wat je krijgt bij Primo Keukens. Primo Keukens heeft 7 vestigingen. 29 Mei was de eerste dag dat Primo open was in Roden en voor de week die daarop volgt zijn er al zeven afspraken gepland. Dat belooft veel goeds denk ik, een goede start is het halve werk. Remco Bovenkamp en Patrick Daals gaan de vestiging in Roden bemannen. Zij kunnen je adviseren en maken een 3d tekening en gaan samen met jou aan de slag om de gewenste keuken te realiseren.

Mocht je op zoek zijn naar een leuke betaalbare keuken wandel dan naar binnen bij Primo Keukens en laat je verrassen in de ruime showroom. Zelf ben ik niet op zoek naar een keuken. Ik heb een huis met een leuke keuken. Ik heb wel ideetjes op gedaan, je weet maar nooit wat de toekomst brengt, niks zo veranderlijk als een mens. Voor nu is eerst mijn douche toe aan een verbouwing. Remco en Patrick ik wens jullie heel veel succes in Roden. Zet hem op!

Door José Reijinga