WiJ Buurten in… Roderveld

NOORDENVELD Verwacht je niemand, maar gaat toch de bel? Grote kans dat het projectteam van Welzijn in Noordenveld voor de deur staat.

Op witte fietsen, in de witte bus, met witte WiN-jassen aan: Projectteam WiJ Buurten trekt er - na weken thuis te hebben gewerkt - weer fris op uit in Roden. Ditmaal is de wijk Roderveld aan de beurt. Het projectteam gaat langs de deuren om de WiJ Buurten- enquête te overhandigen, waarbij de medewerkers de RIVM-richtlijnen in acht nemen.

Met deze enquête hoopt het team te vernemen hoe het gaat met het welbevinden van bewoners en de buurt. Wat heb je nodig om met nog meer plezier in deze buurt te wonen? Woon je prettig in deze buurt of zijn er zaken die beter kunnen om jezelf beter te kunnen redden, bijvoorbeeld? Zou je zelf iets willen en kunnen betekenen voor de buurt? Kunnen wij ergens bij helpen? WiJ Buurten is nieuwsgierig naar alle zaken die de fysieke en mentale gezondheid in de buurt bevorderen.

Je kunt het projectteam dinsdag 9 juni tussen 10.00-12.00 uur, donderdag 11 juni tussen 15.00-17.00 uur en donderdag 11 juni tussen 18.30-20.00 uur verwachten.

Liever online aangeven hoe het gaat bij jou in de buurt? Ga dan naar www.stwin.nl/wijbuurten.nl en vul daar de enquête in.

Voor informatie bel met één van onze medewerkers van WiN, telefoon 050 317 6500