Vind jouw perfecte portemonnee

Aangeboden door: The Little Green Bag

Een portemonnee is een erg handig item, voor het bewaren van al je pasjes, bonnetjes en losgeld. Het is een echte must voor vrouwen. Helemaal als je een dagje gaat shoppen of een middagje op een terras wil vertoeven.

Een portemonnee is makkelijk om mee te nemen en dient soms zelfs ter vervangen van een clutch. Dit verschilt natuurlijk of je op zoek bent naar een grote of een kleine portemonnee. Iedereen heeft weer zijn persoonlijke voorkeuren. Wij helpen je graag een eindje op weg bij het vinden van een perfecte portemonnee!

Grootte

Als eerst is het belangrijk dat je voor jezelf nagaat hoe groot een portemonnee moet zijn. Dit hangt natuurlijk af van waar je de portemonnee opbergt en waar je het mee naartoe neemt. Stop je je portemonnee bijvoorbeeld altijd in je tas? Dan is het misschien fijner als de portemonnee niet te veel in de weg zit en kun je dus beter gaan voor een kleiner model. Bedenk ook voor jezelf wat je er allemaal in kwijt wil. Als je echt alleen je pasjes wil opbergen, kun je misschien beter gaan voor een klein model portemonnee. Als je ook je telefoon en andere grotere spulletjes en in wil opbergen, dan is een groter model portemonnee weer handiger.

Design

Natuurlijk blijft het design van een portemonnee ook belangrijk. Voor sommige vrouwen is een portemonnee zelfs onderdeel van de outfit op een avondje stappen. Veel merken bieden leuke modellen portemonnees. Zo kunnen de kleuren en printjes nogal uiteenlopend zijn. Voor ieder wat wils dus! Als het op merken aankomt geven veel vrouwen de voorkeur aan Cowboysbag, DKNY of een Secrid portemonnee.

Materiaal

Portemonnees zijn verkrijgbaar in verschillende soorten materialen. Zo kun je portemonnees kopen van echt leer, nep leer of textiel. Hierbij blijft wel één ding erg belangrijk: ga voor een goede kwaliteit. Als je zeker weet dat de portemonnee stevig is, hoef je je geen zorgen te maken over dat deze kapot gaat en je al je belangrijke pasjes of geld kwijt raakt. Een goede portemonnee is even een investering, waar je als het goed is jaren lang mee kan doen. De meeste mensen gaan daarom ook voor een portemonnee van echt leer. Deze is iets duurder, maar je bent verzekerd van top kwaliteit. Veel populaire merken, zoals bijvoorbeeld Secrid, zijn gespecialiseerd in het maken van portemonnees en ben je dus automatisch verzekerd van een goede kwaliteit.