Doe je ook al mee aan de hardloopbingo?

VEENHUIZEN De Hardloopbingo van Loopgroep Veenhuizen gaat internationaal! Sinds 3 weken telt de Facebookgroep bijna 500 leden uit Nederland en België.

Het idee is ontstaan na de verscherpte maatregelen rondom het Corona-virus. Sinds vier weken mag er niet meer getraind worden in groepsverband. Om tóch te blijven hardlopen én in contact met elkaar te blijven, hebben de trainers de Hardloopbingo bedacht.

Momenteel zijn er twee bingokaarten in omloop. Elke kaart bestaat uit 9 opdrachten die voor ieder niveau hardloper uitvoerbaar zijn. Voorbeelden van opdrachten zijn onder andere een foto maken van een voorjaarsbode, een piramideloop (interval) en loop je favoriete rondje een keer in tegengestelde richting. Een derde bingokaart is al in de maak.

De bingo is één van de positieve lichtpuntjes in deze zware tijd. Één van de lopers is in het dagelijkse leven ambulanceverpleegkundige. De Hardloopbingo én het groepsgevoel via social media geeft haar juist nu de momenten van ontspanning tussen de emotioneel zware werkzaamheden door.

Wil je ook meedoen met de Hardloopbingo? Meld je aan bij de groep Hardloopbingo op Facebook of download de kaart op www.hardloopbingo.nl Deelname aan de bingo is gratis.