Nu kunnen Jelly en Johan nóg niet met pensioen!

Dat is nou nog eens een tegenvaller. Ze hadden zich er zo op verheugd. Tuurlijk, Johan Klöpping en Jelly van den Bosch hebben zich tijden met veel enthousiasme ingezet voor de Algemene Huurdersvereniging WOON, maar stiekem verheugden ze zich ook wel een beetje op hun pensioen.

Op 31 maart zouden ze afscheid nemen van WOON tijdens een algemene ledenvergadering. Maar de coronacrisis gooit roet in het eten. Geen vergadering en dus geen afscheid.

De twee bestuursleden zijn in het verre verleden al betrokken geweest bij AH WOON en in 2014 opnieuw als bestuurslid benoemd. Johan Klöpping was jarenlang betrokken bij AH WOON, maar had al jaren terug zijn functies neergelegd. In 2014 maakte hij zich in toenemende mate zorgen om ‘zijn’ huurdersvereniging. Was er nog wel genoeg contact tussen het bestuur en de leden? Hij deelde zijn zorgen met Jelly van den Bosch, die in 1991 mede de totstandkoming van AH WOON had voorbereid en er tot 1998 voorzitter van bleef. Beiden besloten zich nog eens voor een jaar in te zetten voor deze vereniging.

Maar dat ene jaar werden er (veel) meer. Door allerlei wijzigingen in huurdersland voelden ze zich gedwongen om aan te blijven. Nu jaren later leek het moment om afscheid te nemen dan toch in zicht. Maar helaas: de coronacrisis. Nog even geduld dus voor Jelly en Johan.