Loop je samen warm voor de Run van Roden

Wil je beginnen met hardlopen of ben je al een meer ervaren loper? Iedereen kan meedoenmet de loopclinics van loopgroep Roden.

In 10 weken wordt je voorbereid op het mooie hardloopfestijn, de Run van Roden, welke op zondag 21 juni 2020 plaatsvindt. Onder begeleiding van ervaren trainers van de loopgroep Roden leer je hoe je verantwoord kunt beginnen met hardlopen, doe je oefeningen om je loophouding te verbeteren en voer je
krachtoefeningen uit.

Ook ervaren lopers kunnen terecht, om sneller te worden of gewoon makkelijker te gaan hardlopen. En het is vooral ook gezellig! Waaruit bestaat de clinic:
Gedurende tien trainingen, elke woensdagavond tussen 19:30 en 20:30 uur, beginnend op 15 april bereid je je voor. Je krijgt een startnummer voor de Run van Roden. Kies na de clinics je afstand: 5, 10, 15 of 20 kilometer.

Je ontvangt verder een functioneel hardloopshirt van de loopclinics en er zijn twee gezellige borrels met hapjes en drankjes en je krijgt 15% korting bij Intersport Roden op hardloopschoenen, De kosten voor dit complete pakket bedragen € 60. Wil je meedoen? Schrijf je dan via  www.runvanroden.nl of neem contact op met info@runvanroden.nl.