Murphy’s Quiz Night in Norg

NORG De Quiz Night in Norg vindt vrijdag 21 februari voor de tweede keer in het seizoen 2020 plaats in café Zwaneveld in Norg. Nieuwe en bestaande teams zijn van harte welkom om deel te nemen aan deze gezellige en spannende quizavond.

De avond start om 20.30 uur, opgave vooraf is gewenst. De eerste quizavond van het seizoen 2020 vond plaats op 17 januari. De opkomst was als vanouds; in totaal deden er 35 teams en meer dan 150 deelnemers mee! Gedurende acht spannende ronden werd er door de diverse teams gestreden om de hoofdprijs. Uiteindelijk wisten Whiskytown en Import gezamenlijk beslag te leggen op de eerste plaats. Na een shoot-out vraag wist Whiskytown de quizavond te winnen. De complete stand is onder de knop ‘nieuws’ te vinden op www.cafezwaneveld.nl.

De quizavonden voor de zomerstop zijn gepland op vrijdag 21 februari, vrijdag 20 maart en vrijdag 17 april. Hierna is het zomerstop, in september worden de quizavonden hervat. Tijdens de quiz wordt ieders algemene kennis gedurende 8 ronden grondig op de proef gesteld. Naast de normale vragenronden is er ook plaats voor een fotoronde en een muziekronde. De quizavonden zijn avondvullend en vinden plaats in een zeer ontspannen en gezellige sfeer. De presentatie is in handen van Michaël Wiese. Meespelen kan individueel, maar het is natuurlijk leuker om samen met collega’s, vrienden, familie of bekenden te spelen. Een team bestaat uit maximaal vijf personen.

Opgeven kan bij café Zwaneveld (info@cafezwaneveld.nl / 0592 612271).